keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Hiljaiseloa ja joulunodotusta

Kaikenlaista on ehtinyt tapahtua, mutta ei ole mukamas ollut aikaa kirjoittaa tänne. Olen ollut itse kyllä aika paljon nyt viimeisen kolmen viikon aikana töissä ja tehnyt pitkiä päiviä. Koirat ovat olleet hieman "heikommalla" huomiolla ja metsäänkään ei olla ehditty lenkkeilemään.
Silti kaikenlaista on tapahtunut. 
Lissu kisasi joulukuun 2.päivä agilityssä. Itse olin töissä tuon lauantain joten sain sitten lainaohjaajan pienelle pilkkuhirviölle. Aino otti haasteen vastaan ja lähti kahdelle radalle pilkullisen kanssa. Minulle oli ihan sama miten radat menee, kunhan koira osaisi käyttäytyä kisapaikalla. Hyvinhän siellä oli mennyt ja ensimmäisen radan jälkeen Aino soitti ja kertoi että ekalta radalta tuli nolla!! Siis täh...nolla...ei kai. No kyllä! Lisäksi viides sija ja ensimmäinen LUVA!! Kuinka mahtavaa. Toiselta radalta tuli sitten vitonen kun koira ajautui ohi putken, mutta tähänkin rataan Aino oli ollut tyytyväinen. Harmillista ettei ratoja saatu videolle, mutta ehkä sitten seuraavalla kerralla ;) Ainolle vielä tuhannet kiitokset Lissun kartturoinnista. On aivan mielettömän kiva todeta että pirttihirmu (siis Lissu) toimii!
Muutamat JATpailut ollaan myös käyty ja niistä on videomateriaaliakin, mutta sitä joku toinen kerta sitten.

Mä sain uuden koulupaikan. 8. tammikuuta aloitan Jyväskylän aikuisopistossa Audiovisuaalisen viestinnän perustutkintoon valmistavan koulutuksen. Musta pitäisi siis joulukuussa 2014 valmistua Media-assistentti. Olen tosi innoissani, alalla käsitellään paljon valokuvausta, videokuvausta ja kuvankäsittelyä. Odotan tammikuuta todella paljon. 

Sitten, tänään sain päähäni, että kun Lissu ei ole aloittanut vieläkään juoksuaaan niin varaanpa sille ajan kohdunpoistoon. Aika on nyt sitten ensi torstaille vaajakoskelle eläinklinikka Otsoon. Tosin mun tuurillani toi koira varmaan ihan tahallaan aloittaa juoksut just ennen torstaita.

En tiedä jaksanko postailla mitään ennen ensi vuotta, varmaan nautin vain joulunajasta ja lenkkeilen koirien kanssa. Ensi vuoden puolella rustaillaan sitten vuoden 2012 kohokohtia ja katsotaan miten vuosi meni. 

Pitemmittä löpinöittä, Hyvää Joulua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti